42nd Running of the Winchester 400 Weekend
Winchester Speedway - Winchester, Indiana - Friday-Sunday, October 11-13, 2013

For track information, contact Winchester Speedway at 765-584-9701 or go to: www.winchesterspeedway.com

Race #14: ARCA/CRA Super Series Powered by JEGS
Race #12: JEGS/CRA All-Stars Tour Presented by Chevrolet Performance
Race #11: Top Speed Fabrication CRA Late Model Sportsman Series Powered by JEGS
Race #9: Stealth Trailers CRA Street Stocks Series Powered by JEGS

ARCA/CRA Entries To Date
JEGS/CRA Entries To Date

ARCA/CRA Entry Form
JEGS/CRA Entry Form

CRA LMS & CRA SSS 'New Stars' & First Timers Bonuses

ARCA/CRA Membership Form
JEGS/CRA Membership Form
CRA Late Model Sportsman Series Membership Form
CRA Street Stocks Series Membership Form

Hotel Information
Weather for Winchester Speedway

Winchester 400 Procedures
Over The Wall Crew Form

ARCA/CRA Purse: 1) 15,000, 2) 7,500, 3) 4,000, 4) 3,000, 5) 2,500, 6) 2,400, 7) 2,300, 8) 2,200, 9) 2,100, 10) 2,000, 11) 1,900, 12) 1,800, 13) 1,700,
14) 1,600, 15) 1,500, 16) 1,400, 17) 1,350, 18) 1,300, 19) 1,250, 20) 1,200, 21) 1,150, 22) 1,100, 23) 1,050, 24-38) 1,000

$10,000 Available in Lap Leader Money.... $25 Per Lap

Travelers Bonus (Top 3 Finishing Traveling Non-Regulars): 1) 1,500, 2) 1,000, 3) 500

ARCA/CRA Starting Field: 1-26 from Qualifying, 27-32 from 25-Lap Last Chance Race, 33-36 from 2013 ARCA/CRA Owners Points,
37-38 Promoter’s Options (38 Cars Will Start the 42nd running of the Winchester 400)


JEGS/CRA Purse: 1) 2,500, 2) 1,250, 3) 1,000, 4) 800, 5) 700, 6) 600, 7) 550, 8) 500, 9) 490, 10) 480, 11) 470, 12) 460, 13-24) 450

JEGS/CRA Starting Field: 1-20 from Qualifying, 21-22 from 2013 JEGS/CRA Owner Points, 23-24 from Last Chance Race
(Fast Qualifier will draw for invert 3 to possible 8)


CRA Late Model Sportsman Purse: 1) 1,000, 2) 520, 3) 400, 4) 350, 5) 300, 6) 280, 7) 260, 8) 240, 9) 220, 10) 200, 11) 180, 12) 160, 13) 150, 14) 140, 15-24) 130

CRA Late Model Sportsman Starting Field: If car count determines that all cars will not be able to start the feature, qualifying results will determine the cars locked in by qualifying times (Top 20). The fastest half of the locked in cars will race in one heat and the remainder in another heat, both totally inverted. All cars not locked in by qualifying will be in a last chance race, started straight up, where at minimum, the top two transfer to the feature. The final two starting spots in the feature will be the next two cars in CRA points. Event promoters have the option to add additional starters, at reduced pay to start, which may also change the lineup procedures beyond those locked in from qualifying.
(The fast qualifier will draw for the feature event’s invert, which could be an 8, 10 or 12.)


CRA Street Stock Purse: 1) 750, 2) 500, 3) 350, 4) 300, 5) 260, 6) 230, 7) 210, 8) 190, 9) 175, 10) 160, 11) 150, 12) 140, 13) 130, 14) 120, 15) 115,
16) 110, 17) 105, 18) 100, 19) 95, 20-28) 90

CRA Street Stock Starting Field: If car count determines that all cars will not be able to start the feature, qualifying results will determine the cars locked in by qualifying times (Top 24). The fastest half of the locked in cars will race in one heat and the remainder in another heat, both totally inverted. All cars not locked in by qualifying will be in a last chance race, started straight up, where at minimum, the top two transfer to the feature. The final two starting spots in the feature will be the next two cars in CRA points. Event promoters have the option to add additional starters, at reduced pay to start, which may also change the lineup procedures beyond those locked in from qualifying.
(The fast qualifier will draw for the feature event’s invert, which could be an 8, 10 or 12.)


Schedule of Events for Thursday, October 10
3:00-8:00pm - Optional Unload Equipment, Purchase Pit Passes and Park Haulers


Schedule of Events for Friday, October 11
10:00am - Pit Gates Open
12:30pm - CRA Drivers Meetings

Practice
1:00pm - ARCA/CRA Super Series (60 Minutes)
2:00pm - CRA Late Model Sportsman (15 Minutes)
2:15pm - Top Speed Modifieds Tour (15 Minutes)
2:30pm - JEGS/CRA All-Stars Tour (30 Minutes)
3:00pm - CRA Street Stocks (15 Minutes)
3:15pm - Vores Compacts Tour (15 Minutes)

3:30pm - Break (10 Minutes)
3:40pm - ARCA/CRA Super Series (45 Minutes)
4:25pm - CRA Late Model Sportsman (15 Minutes)
4:40pm - Top Speed Modifieds Tour (15 Minutes)
4:55pm - JEGS/CRA All-Stars Tour (30 Minutes)
5:25pm - CRA Street Stocks (15 Minutes)

Qualifying
5:40pm - Vores Compacts Tour (Group Qualifying)
6:00pm - CRA Late Model Sportsman (New Stars)
6:15pm - CRA Street Stocks (New Stars)
6:30pm - JEGS/CRA All-Stars Tour

6:55pm - Pre-Race Ceremonies / Invocation / National Anthem
7:00pm - Racing Starts
Vores Compacts Tour Heat Races (8 Laps Each)
CRA Late Model Sportsman New Stars Feature (25 Laps)
CRA Street Stock New Stars Feature (25 Laps)
JEGS/CRA All-Stars Tour - Winchester 100 Presented by JEGS.com (100 Laps)
Vores Compacts Tour Feature (20 Laps)


Schedule of Events for Saturday, October 12
8:00am - Pit Gates Open
10:15am - ALL CRA Divisions Drivers Meetings

Practice
11:00am - ARCA/CRA Super Series (45 Minutes)
11:45am - CRA Late Model Sportsman (20 Minutes)
12:05pm - Top Speed Modifieds Tour (30 Minutes)
12:35pm - CRA Street Stocks (20 Minutes)

12:55pm - Break (20 Minutes)
1:15pm - ARCA/CRA Super Series (45 Minutes)
2:00pm - CRA Late Model Sportsman (20 Minutes)
2:20pm - Top Speed Modifieds Tour (30 Minutes)
2:50pm - CRA Street Stocks (15 Minutes)

Qualifying
3:30pm- CRA Late Model Sportsman
4:00pm- Top Speed Modifieds Tour
4:30pm - CRA Street Stocks

5:00pm - ARCA/CRA Super Series - Winchester 400 Qualifying

5:55pm - Pre-Race Ceremonies / Invocation / National Anthem
6:00pm - Racing Begins
Top Speed Modifieds Tour Last Chance Race (15 Laps)
CRA Late Model Sportsman Feature (50 Laps)
ARCA/CRA Super Series - Winchester 400 Last Chance Race (25 Laps)
Top Speed Modifieds Tour “Run for the Gun” (50 Laps)
CRA Street Stock Feature (50 Laps)

9:00pm-???? Party in Pavilion w/Live Music


Schedule of Events for Sunday, October 13, 2013
9:00am - Pit Gates Open
10:15am - ARCA/CRA Super Series - Winchester 400 Drivers Meeting
11:00am - ARCA/CRA Super Series Warm-Up Sessions (In Race Trim) - (20 Minutes)
11:20am - ARCA/CRA Super Series - Winchester 400 Cars To Tech
12:15pm - All Cars To Grid
12:30-1:25pm - Autograph Session (55 Minutes)

1:30pm - Pre-Race Ceremonies / Driver Introductions
1:55pm - Invocation / National Antham
2:00pm - ARCA/CRA Super Series - 42nd running of the Winchester 400